Wie zijn wij?

Aangenaam! Wij zijn Rémy, Esther en Samuel

Aangenaam! Wij zijn Rémy, Esther en Samuel. Sinds de lente van 2011 zijn wij de eigenaars van Camping Pelinos. Graag stellen wij ons langs deze weg aan u voor.

Rémy studeerde aan de Hogeschool voor Economische Studies en deed zijn doctoraalexamen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarna belandde hij in de marketing. Jaren lang vervulde hij prima functies bij Planet Internet en KPN. “Leuk, maar ik miste iets. Ik miste het gevoel dat ik écht intens leefde… ik miste de spanning… de ‘spirit’… de ontdekking… ik miste het avontuur…”

Esther had een verlangen naar meer harmonie tussen werk en privé-leven. “Het werk deed ik namelijk enkel voor de kost en mijn privé-leven was beperkt tot de weekenden. Leuk, maar niet voor de lange termijn. Ik had zin in een levensproject, werken én leven met passie. Met je eigen visie iets concreets opbouwen. Het liefst in het buitenland, en samen met Rémy natuurlijk.”

Dus we wilden iets anders! Rémy droomde al jaren van een strandbarretje met cabana’s op een tropisch eiland en Esther dacht meer aan een Bed and Breakfast. In het begin zochten we het veel te ver in landen zoals Thailand, Panama, Laos, en Costa Rica. In 2010 besloten we nog één poging te wagen. Onze laatste kans. We namen een sabbatical en kochten een camper. In 4 maanden tijd zouden we de gehele zuidkust van Europa volgen. Totdat we op Camping Pelinos aankwamen… We zijn er nooit meer weggegaan…

Komt u gezellig kennismaken?

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

Wilt u reserveren?

Voor het reserveren of het aanvragen van beschikbaarheid graag onderstaand formulier invullen. 

  • Uw reservering wordt definitief na onze bevestiging per mail
  • Reserveren kan alleen bij een verblijf van minstens 2 nachten en langer
  • Er is geen aanbetaling nodig